Untitled Document Kommunikation

Superkrafter

OBM

Ledarskap

Medarbetarskap

4F - Förändring

Utbildning

Projekt

Ledarskap

Utvärdering

Handledning

Specialistutb

Twitter/Blogg

Länkar/Läsning

Media

Referenser

Vem är jag?

Kontakt

 

 

Referenser

Min bakgrund och uppväxt i en bruksort med stark Jante-lag gör att det här med att berätta om mina styrkor tar emot. Jag gör ändå ett försök att samla ihop några exempel på vad mina kunder tycker om mina insatser samt saker jag medverkat i.

Nedan följer även några kommentarer som jag fått från deltagare på mina föreläsningar och utbildningar. Hör gärna av dig om du vill prata med någon som anlitat mig.

Tidningen Chef använder mig i sin expertpanel som svarar på läsarfrågor, för min del handlar det om ledarskap.

Försvarsmaktens managementenhet anlitar mig regelbundet för att prata ledarskap. De enda utomstående de bjudit in på sin högsta chefskurs är mig, Carin Götblad och Percy Barnevik.

En yrkesofficer kom fram efter en kursdag: ”Jag har gått alla försvarets utbildningar, UGL, Utvecklande Ledarskap, KLLOK med mera. Nu inser jag att jag tidigare bara fått Vad, idag fick jag Hur av dig”. Det är en bra beskrivning av det jag vill göra inom ledarskap, ge konkreta verktyg.

OBM Network bjöd in mig att prata på deras konferens i San Diego i februari 2015. www.obmnetwork.com.

Mitt samarbete med Netsurvey har lett till en ny fokusprocess utifrån OBM. Nu ligger fokus på faktiskt beteendeförändring utifrån resultatet på medarbetarundersökningarna med uppföljning och återkoppling. Vi har gjort några filmer tillsammans där jag ger grunderna i problemlösning samt eget ansvar. De finns nu dubbade eller textade till 15 olika språk. Filmen om eget ansvar hittar du här: https://vimeo.com/39592069
lösenord: db2012-04

Även samarbetet med Advantum Kompetens har resulterat i några filmer där jag ger grunderna i OBM för att underlätta för beställare av utbildning att koppla utbildning till.

Kommentarer från utvärderingar:

Det bästa jag hört på mycket länge.
En vanlig kommentar

Mycket bra. En av de bästa jag hört inom detta område och då har man ändå varit några år(tionden?;-)). Lättbegripligt, användbart, tankeväckande.
Marknadschef

Fantastiskt bra, tycker att Leif var mkt bra och klargjorde väsentliga skillnader.
Controller på certifieringsutbildning

Jag har gått många ledarskapsutbildningar genom åren och den här tillhör en av de tre i topp.
Chef energibolag

De här två dagarna har gett mer än de senaste 10 dagarna på olika ledarskapsutbildningar.
VD ett av de stora byggbolagen

Vill ta tillfället i akt och än en gång säga tack för en riktigt bra utbildning – det är utan konkurrens bästa utbildning jag har gått, och jag märker varje dag att jag gör något annorlunda, och framför allt ser på saker och situationer på ett nytt sätt. Nästan lite jobbigt, som sagt – när man själv har OBM-glasögonen på sig är det svårt att förstå att inte alla andra ser vad man själv ser.
HR Affärsstöd på ett av våra största logistikföretag

Din bok är den enda bok jag läst sönder. Jag går tillbaka till den så ofta att den börjar falla isär.
HR Specialist Universitetssjukhus